Sutuldmeg Te is! Online MP3!

Magyarázat

2010.02.26. 12:33 Z0lcsi

Sokan nem tudják, hogy a film címéből mennyi mindent le lehet olvasni
(gondolok itt eredeti rls címre)
Most megpróbálok pár fontosabb kifejezést ismertetni.

Hangra utaló kifejezések:

HUNdub - No Comment... a film magyar szinkronos! A blogon a "hun" cimke alatt minden film magyar szinkronnal rendelkezik!

HUNsub - ezek a filmek angolok viszont van hozzá magyar felirat. A blogon az "eng" cimke alatt találod ezeket a filmeket. (a felirat nem feltétlen lesz csatolva!)
Feliratok: http://opensubtitles.com

G1-CiNEDUB - Egy magyar rls team, amelyik film címébe a nevük szerepel az tuti, hogy kamerás magyar szinkronnal rendelkezik, viszont elmondhatjuk, hogy ők csinálják a kamerás hangok közül a legjobb minőséget Magyarországon.

Minőségre utaló kifejezések:

BRrip/BDrip - Jelenleg a legjobb minőséggel bíró DivX filmek, tehát se menü se extra, csak a film maga jó minőségben, rendszerint 5.1es magyar hangal és 720 pixeles szélességgel rendelkezik. Viszonylag kis méretűek 1,4-2,5 GB

DVDrip - Rengeteg ilyen film van, DVD-ről "rippelt" filmek, rendszerint stereo hangal és 640 pixeles szélességgel rendelkeznek, kis méretűek 700-1400 MB.

DVD-r - Egyszerű DVD, menü, extra, jelentek. Minősége ugyanaz mint a DVDripnek, viszont választhatunk több feliratot és szinkront... ennek köszönhetően a mérete 4,7 GB.

HD/Bluray - Nagy méretű fájlok, viszont minőségük a lehető legkíválóbb, rendelkezhetnek akár 1080 pixeles magassággal is. Méretük ~5GB-35GB-ig is terjedhet.

R5 - Ha ezt látod a címben az azt jelenti, hogy a kép az már szép (DVDrip) viszont a hang az rajta még mozis és az sem biztos, hogy magyar.

CAM/TS - No comment, a film kamerával felvett, remélhetőleg ebből nem sokat fogsz találni ezen az oldalon! (éljenek a minőségi filmek) :)

Remélem segítettem és ezentúl nemlesznek értelmetlen kommentjeid :P


 

A bejegyzés trackback címe:

https://m0vies.blog.hu/api/trackback/id/tr331792032

süti beállítások módosítása